DVDFab DVD Ripper
DVDFab DVD Ripper

Bedømmelse: 5

DVDFab DVD Ripper

Forfatter:

DVD Ripper hjælper brugeren med at rippe og konvertere en DVD til ét af de mange populære videoformater f. eks til afspilning på computeren eller direkte til en af de mange enheder som iPod, iPad, PS3, Xbox, mobiltelefon og andre bærbare medieafspillere.

Det nyeste Windows 8 understøttes og DVD Ripper kan afvikles på alle eksisterende versioner af Microsoft Windows.

Med et brugervenligt design og interface giver DVD Ripper brugeren mulighed for at kontrollere alle indstillinger fra input til output. Som de andre produkter i vores serie, så er DVD Ripper udviklet med henblik på at softwaren skal være nem at betjene for brugere på alle niveauer - derfor er alle standardindstillinger allerede opsat for den almindelige bruger, hvorimod avancerede brugere kan justere alle indstillinger efter behov.

Her er de primære funktioner ved DVD Ripper:

  • Ripper og konverterer alle typer af DVD
  • Ripper en DVD til populære video og lyd filformater
  • Understøtter output til 99% af alle bærbare multimedia enheder

Som software er DVD Ripper yderst velegnet til at rippe og konvertere DVD film, da konverteringen forløber lynhurtigt og er optimeret via teknologier som NVIDIA CUDA, Intel Quick Sync og understøtter multi-core CPU. DVD Ripper besidder også den egenskab, at softwaren dekrypterer alle former for kopibeskyttelse og gør filmen spilbar på alle media afspillere.

Selvom DVD Ripper konverterer lynhurtigt og fjerner kopibeskyttelsen fra den original DVD film, så bevares den oprindelige videokvalitet og lydkvalitet 100%. Underteksterne fra DVD filmen bliver ligeledes konverteret med og er en integreret del af den færdige videofil (du vælger selv underteksternes sprog).

DVD Ripper understøtter input af følgende DVD formater:

  •  DVD-Video disc, DVD mappe (VIDEO_TS) og ISO filer

DVD Ripper ripper DVD til følgende videoformater:

  • MPEG-4, DivX, Xvid, H.264, AVI, FLV, WMV, MKV og filformater kompatibelt med iPod, iPhone, iPad, PSP, ZUNE, NDS, Xbox 360, PS3, mobiltelefoner fra diverse producenter, Apple TV, PVP og PDA.

DVD Ripper ripper DVD til følgende lydformater:

  • MP3, MP4, M4A, WMA, WAV, AC3, DTS og kan udtrækker lydsporet fra en DVD film direkte til lydfiler.

Download 


DVDFab DVD Ripper