DVDFab DVD Copy
DVDFab DVD Copy

Bedømmelse: 5

DVDFab DVD Copy

Forfatter:

DVD Copy hjælper dig med at rippe, kopiere og brænde DVD til tomme DVD medier eller til en ISO imagefil på din harddisk, media server og programmet kan endda komprimere indholdet på en DVD-9 så det kan kopieres til en DVD-5.

DVD Copy hjælper dig med at rippe, kopiere og brænde DVD til et tomt DVD medie eller kopiere DVD til en ISO fil på din harddisk eller media server. Ønsker du indholdet på en DVD komprimeret til at være på et mindre DVD medie (f. eks DVD9 til DVD-5), så klarer DVD Copy det lynhurtigt og sikrer at kvaliteten er den samme. 

Som løsning til backup af DVD film er DVD Copy yderst velegnet og kan på kort tid hjælpe dig med at tage backup af alle film i din samling. På verdensplan bliver DVD Copy allerede brugt af flere end 40 millioner brugere, så vores fungerer helt efter hensigten.

Her er de primære funktioner ved DVD Copy:

  • Kloner, brænder, kopierer og tager backup af DVD medier
  • Kopierer DVD-9 til DVD-9, DVD-5 til DVD-5, DVD-9 til DVD-5 og DVD-5 til DVD-9
  • Inderholder 8 forskellige moduler til kopiering af DVD: Full Disc, Main Movie, Split, Merge, Customize, Customize Split, Clone and Write Data 

Tidligere var DVD Copy også kendt under navnene "DVD to DVD" og DVDFab Platinum", men er nu lanceret i en opgraderet version som noget nyt også fjerner alle kendte former for kopibeskyttelse fra DVD mediet. Når kopibeskyttelsen er fjernet kan indholdet frit kopieres til harddisken eller til et tomt DVD medie - herunder DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL og DVD-R DL på kort tid. 

DVD Copy bliver løbende opdateret og nye funktioner tilføjet. Hver eneste gang en ny kopibeskyttelse bliver udgivet, eller en nuværende bliver opdateret, så sørger vi for at DVD Copy bliver opdateret tilsvarende. Du kan derfor trygt anvende DVD Copy, da softwaren altid kan fjerne de nyeste former for kopibeskyttelse. 

Selv DVD medier som er blevet beskadiget eller ridses på overfladen er DVD Copy i stand til at kopiere og dermed redde indholdet på mediet. Ved at anvende modulerne Main Movie eller Customize sørger DVD Copy for at kopiere enten selve filmsporet eller brugervalgte dele af indholdet. DVD Copy genskaber også VOB "read errors" og understøtter både NTSC og PAL indhold.

Understøttet input: 

  • DVD disc, DVD mappe (VIDEO_TS) og ISO image fil

Understøttet output: 

  • DVD disc, DVD mappe (VIDEO_TS) og ISO image fil

Download 


DVDFab DVD Copy