DVDFab Blu-ray Copy
DVDFab Blu-ray Copy

Bedømmelse: 5

DVDFab Blu-ray Copy

Forfatter:

Kopiér og brænd alle typer af Blu-ray medier med Blu-ray Copy, der samtidigt fjerner den kopibeskyttelse som normalt forhindrer kopiering af indholdet på et Blu-ray medie.

Med Blu-ray Copy har du mulighed for at kopiere Blu-ray til et andet Blu-ray medie, til et DVD medie, til et AVCHD medie eller direkte til din harddisk i en passende mappe med den originale struktur bevaret. Softwaren har fire moduler til kopiering og mange indstillinger som hjælper med at opfylde alle de behov som brugere har.

Hastigheden på selve kopieringen er optimeret ved hjælp af multi-kerne CPU understøttelse og NVIDIA CUDA teknologien. Billed- og lydkvaliteten på den kopierede Blu-ray film er akkurat den samme som på den originale Blu-ray - hvad enten du kopierer til Blu-ray, DVD, AVCHD eller harddisken.

 

Her er de primære funktioner ved Blu-ray Copy:

  • Kloner, brænder, kopierer og fjerner kopibeskyttelsen fra enhver Blu-ray
  • Kopierer Blu-ray til et tomt Blu-ray, DVD eller AVCHD medie på kort tid
  • Bevarer den oprindelige kvalitet på det kopierede indhold

 

Blu-ray Copy bliver løbende opdateret med nye funktioner og teknologi, så de nyeste former for kopibeskyttelse kan blive fjernet - både den nyeste MKB v26 og alle generationer af BD+, BD-Live og UOP er Blu-ray Copy i stand til at håndtere. Derudover fungerer Blu-ray Copy med alle Blu-ray brændere og alle Blu-ray Copy medier.

 

 

Understøttet input:

  • Blu-ray medier, Blu-ray mapper og ISO image filer

 

Understøttet output:

  • Blu-ray medier, DVD medier, AVCHD medier, Blu-ray mapper og ISO image filer

Download 


DVDFab Blu-ray Copy