DVD Creator
DVD Creator

Bedømmelse: 5

DVD Creator

Forfatter:

Brænd videoer, billeder og lyd til DVD med DVDFab DVD Creator som lader dig skabe dine egne DVD film med en række professionelle værktøjer.

DVD Creator kan nemt brænde alle typer af videoer og videofiler til DVD skive. Du kan skabe dine egen DVD film ud fra det videomateriale du har liggende på din harddisk eller dit digitale kamera. Downloader du videoer fra Internettet kan du også brænde disse til en DVD med programmet. Kvaliteten på den færdige DVD er præcis den samme som på den eller de videofiler som du brænder til DVD mediet. Derudover er DVD Creator lynhurtigt og gør brug af teknologier som Intel Quick Sync og NVIDIA CUDA.

De primære funktioner i DVD Creator:

  • Skabe DVD film alle typer af videomateriale
  • Understøtter alle kendte videoformater og lydformater
  • Brænder til DVD9, DVD5, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL og DVD-R DL

Med DVD Creator kan du forevige familiens ferievideoer på en DVD, hvor du selv kan bestemme rækkefølgende af de videoer som skal være DVD'en. Programmet er så brugervenligt indrettet, at du blot kan tilføje så mange forskellige videoer du ønsker indtil alt plads på mediet er fyldt ud.

Det er ligegyldigt om du har optaget videoen på dit digitale kamera eller downloadet den i et af de velkendte videoformater - DVD Creator sørger for sikkert at brænde filerne til DVD, så du kan nyde dem på din DVD-afspiller. DVD Creator understøtter bla. følgende videoformater:

  • MKV, MP4, AVI, M2TS, TS, MOV, WMV, WMA, 3GP, FLV, M4V, VOB og mange flere.

Download 


DVD Creator