Blu-ray to DVD
Blu-ray to DVD

Bedømmelse: 5

Blu-ray to DVD

Forfatter:

Nyd dine Blu-ray film på din DVD-afspiller med nøjagtig samme billedkvalitet og lydkvalitet som den originale film - det kan lade sig gøre med Blu-ray to DVD Converter.

Programmet er den første af sin slags i genren, der kan dekryptere og konvertere Blu-ray film til DVD til afspilning på en standard DVD-afspiller uden problemer. Du behøver ingen hjælpeprogrammer og alt fra den originale Blu-ray film bliver bevaret i DVD-kopien - både lydspor, billedkvalitet, undertekster osv.

Når du påbegynder processen med at konvertere en Blu-ray til DVD, så kan du angive om DVD mediet skal være DVD-9 eller DVD-5 - det er den samme originale kvalitet som den færdige DVD besidder, blot fylder den mindre på en DVD-5 skive end en DVD-9 skive. Du kan bruge Blu-ray to DVD Converter til at dele dine Blu-ray film med venner og bekendte - eller du kan anvende programmet som et backupprogram, hvor dine Blu-ray film gemmes som kopier i DVD formatet.

Du skal heller ikke bekymre dig om kopibeskyttelsen for den fjerner Blu-ray to DVD Converter imens filmsporet bliver konverteret. AACS, Region Code, BD-live, UOP og MKB v26 kopibeskyttelse er ingen match for programmet så du er helt dækket ind.

Download 


Blu-ray to DVD